Over ons

Welkom bij de Schuur, waar de tijdloze elegantie van hout en de kunst van constructie elkaar ontmoeten. Als een bouwbedrijf gespecialiseerd in houtwerk, blenden wij de warmte en schoonheid van hout naadloos met innovatieve, architectonische oplossingen. 

Van woonboten tot commerciƫle ruimtes, onze passie ligt bij het maken van ontwerpen die echt bij de klant passen. Stap in de wereld waar hout een nieuw leven krijgt, en elke ruimte een uniek verhaal verteld. Ontdek het samenkomen van dit natuurlijke materiaal en visionair vakmanschap.

Ons team

Norbert
Aannemer

Bas
Timmerman

Norbert
Aannemer

Bas
Timmerman

Norbert
Aannemer

Bas
Timmerman

Tien jaar geleden begon Norbert met het uitvoeren van kleine klus opdrachten bij vrienden en familie. Door de jaren heen werden zijn klussen steeds groter en ontmoette hij de vakmensen waarmee hij nu samenwerkt. Samen met dit team van zelfstandigen, laat hij de woonwensen van klanten in de omgeving van Arnhem uitkomen. Hun gezamenlijke vakkennis en praktijkervaring en hun persoonlijke benadering zowel naar de klant als onderling, vormen de basis voor fijne samenwerkingen en de beste resultaten. 

Ook interesse om met dit team samen te werken? Kijk dan bij onze diensten pagina wat wij voor je kunnen betekenen.