Wat wij voor jou kunnen doen

Welkom bij de Schuur, waar vakmanschap en innovatie bij elkaar komen in houten constructies. Met een passie voor precisie en een toewijding aan perfectie, transformeren wij jouw visie naar een tijdloos ontwerp. Ontdek de kunst van houtwerk met ons, en laten we samen iets bijzonders maken. 

Onze expertise passen wij toe om jouw unieke woonwensen werkelijkheid te maken van woonboten tot aan commerciĆ«le ruimtes, onze passie ligt bij het maken van ontwerpen die echt bij de klant passen. Als je een idee of project in je hoofd hebt, staat wij altijd open om samen te werken en jouw individuele concept uit te werken in unieke creaties. 

Onze diensten

Houten constructies

Created with Sketch.

Omarm de tijdloze schoonheid en kracht van hout in onze bouwprojecten. Onze precisie in traditionele houten constructies zorgt voor een sterke en visueel mooie basis voor elk bouwproject. Van verbouwingen en aanbouwen tot aan geheel nieuwe bouwwerken. 

Woonboot constructie

Created with Sketch.

Duik in het leven op een woonboot. Wij creĆ«ren drijvende ruimtes die de definitie van leven op het water veranderen waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen. Wij kunnen de gehele productie op ons nemen van ontwerp tot aan de uitwerking van een geheel nieuwe woonboot. 

Houtwerk op maat

Created with Sketch.

Verbeter jouw leefruimte met houtwerk gemaakt naar jouw smaak. Onze expertise ligt bij het maken van meubels zoals kasten, tafels en stoelen voor in huis. Van visie tot aan met vakmanschap uitgevoerde houten meubels.